Alla vet – 15/3

Foto: Memento Films.

Titel: Todos lo Saben
Regi: Asghar Farhadi
Med: Javier Bardem, Penelope Cruz, Ricardo Darin
Genre: Drama
Speltid: 2 tim 13 min
Premiär: 15 mars

Handling: Under en festlig familjesammankomst kommer hemligheter och svek upp till ytan i en lantlig spansk by. Laura återvänder till barndomsbyn från Buenos Aires med sina barn för att vara med på sin systers bröllop. Hennes man Alejandro är inte med, och skvaller kring det ”alla vet” i byn om hennes speciella relation till ungdomsvännen Paco når snart fram till hennes tonårsdotter Irene. När dottern drabbas av en fruktansvärd händelse konfronteras Laura med sitt förflutna, och med de två männen i sitt liv.

Penélope Cruz och Javier Bardem spelar Laura och Paco i den tvåfaldigt Oscarbelönade regissören Asghar Farhadis intensiva drama. Cruz och Bardem har själva var sin Oscar, och inte minst varandra eftersom de är gifta sedan 2010.

”Alla vet” har biopremiär 15 mars.

About Axel Diedrichs 746 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.