3 kommande nyheter på Viaplay i februari

Följande titlar får premiär på Viaplay inom kort.

På bilden ser vi Röjar-Ralf och Vanilja
Foto: Disney

Serier

Viaplay exclusive:
The Enemy Within
Säsong 1 | Kriminaldrama

Sprillans nya kriminaldramat The Enemy Within har premiär på Viaplay dagen efter USA. Följ FBI-agenten Will Keaton och förrädaren Erica Shepherd som tvingas att samarbeta för att rädda nationen. För att fånga en spion, måste man tänka som en.

Premiär 26 februari 

Filmer

Röjar-Ralf
Barnkomedi

Ladda upp inför biovisningen av uppföljaren med första filmen om Röjar-Ralph! Ralph är trött på att överskuggas av Fix-It Felix – hjälten som alltid får rädda dagen i det spel som de båda är en del av, men nu bestämmer sig Ralph för att han är trött på att alltid spela skurk.

Premiär 22 februari 

I Feel Pretty
Komedi

En riktig feel-goodfilm med begåvade Amy Schumer i rollen som Renee – en ung kvinna som febrilt försöker övervinna sin osäkerhet och känsla av otillräcklighet. Men när hon vaknar upp efter en olycka i spinningsalen ser hon plötsligt sig själv med nya ögon och självkänslan är på topp!

Premiär 22 februari 

About Sebastian Håkansson 398 Articles
En av Filmtopps medgrundare. På frågan om världens bästa film finns många svar, men världens bästa skiva är Born to Run med Bossen.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.