EXTRA: Disney avslöjar hur anden ser ut

Den nya anden stillar inte näthatet.

Aladdin sträcker sig efter lampan.
Mena Massoud som Aladdin. Foto: Disney.

Disney fick skarp kritik när de första bilderna på anden i nya ”Aladdin” släpptes. Nu har en teaser släppts där vi får se honom i sin slutgiltiga version, men fansen uttrycker fortfarande sin besvikelse.

För ett par månader sedan släppte Entertainment Weekley exklusivt de första bilderna från Disneys live-action-remake av deras klassiker Aladdin från 1992. När fansen fick se hur Will Smith såg ut i rollen som anden utbröt ett kraftigt näthat.

Kläderna såg ut att komma från närmsta Bollywood-garderob, Aladdin hade på sig en röd väst som såg ut att vara hämtad från Tillbaka till framtiden-filmerna och Anden var så långt ifrån sin klassiska blåa gestalt som man kunde komma. Han var nämligen hudfärgad och såg ut som en människa.

Det dröjde inte länge innan både Disney och Will Smith försökte lugna stormen och intyga fansen om att anden visst kommer att bli blå. Väntan har varit lång, men nu är den över.

Disney har nämligen en sprillans ny teaser släppts där vi äntligen får se hur anden ser ut i all sin härlighet, men många fans uttrycker redan sitt missnöje. Se trailern nedan:

Vad tycker du om anden i nya Aladdin, hiss eller diss?

About Eric Diedrichs 827 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.