Då kommer Big Little Lies säsong 2

HBO:s succéserie återvänder i sommar.

Några av huvudrollerna i Big Little Lies.
Foto: HBO Nordic.

2017 släpptes den första säsongen av ”Big Little Lies”, som gjorde omedelbar internationell succé. Nu har produktionsbolaget HBO gått ut med att en andra säsong kommer nu i juni.

Få film- och serieälskare gick miste om HBO:s stjärnspäckade dundersuccé Big Little Lies när den släpptes i februari 2017. Vad som först skulle vara en miniserie blev till mångas förvåning (och glädje) snart förlängd med en ny säsong.

Sedan dess har vi fått olika rapporter om utvecklingen av Big Little Lies säsong 2. Kommer vi att återse den tunga skådespelarensemblen bestående av stjärnor som: Nicole Kidman, Larua Dern och Reese Witherspoon eller inte? Svaret är givetvis ”ja”, och det är förmodligen därför som det har tagit sådan tid för HBO att gp ut med ett premiärdatum. Att pussla ihop ett schema som passar några av branschens största namn är inte helt enkelt.

Det var på Twitter som HBO berättade att Big Little Lies säsong 2 kommer i juni 2019, se tweeten här nedan:

Ser du fram emot att återse karaktärerna i Big Little Lies?

About Eric Diedrichs 792 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.