Zac Efron spelare mördaren Ted Bundy i kommande Netflix film

Zac Efron spelar seriemördaren Ted Bundy.

En bild på Zac Efron och Ted Bundy
Foto: People – Zac Efron som Ted Bundy

Det är produktionsbolaget och streamingjätten Netflix som vunnit budkriget om distributionsrättigheterna till filmen om seriemördaren Ted Bundy. Filmen väntas komma i höst, och i titelrollen ser vi ingen mindre än Zac Efron. 

Enligt The Hollywood Reporter ska hela kalaset kostat 9 miljoner dollar och filmen har fått titeln Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. I rollen som Ted Bundy får vi se Zac Efron. Filmen visades för första gången på Sundance Filmfestival och redan då var flera bolag intresserade av att distribuera filmen, så som STX och Lionsgate, men Netflix vann budkriget.

Skådespelare i filmen är Lily Collins, Kaya Scodelario, Jim Parsons, John Malkovich och Haley Joel Osment. Regissören bakom filmen är Joe Berlinger som också gjort dokumentären Conversations with a Killer.

Filmen beräknas ha premiär på streamingtjänsten under hösten.

Vill du läsa mer om filmen och Bundy, så kan du göra det här!

Zac Efron som Ted Bundy

Vad tror du om denna film som handlar om en av Amerikas mest ökända mördare?

About Kristian Andersson 1292 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.