Då släpps Christopher Nolans nästa film

Det obetitlade projektet förväntas gå upp på bio sommaren 2020.

En bild på Christopher Nolan
Christopher Nolan. Foto: Bilden är hämtad från The Hollywood Reporter.

Christopher Nolan är en av Hollywoods största aktiva regissörer. Nu är det klart att hans nästkommande film förväntas lanseras den 17 juli 2020. Vad den heter eller vad den handlar om är ännu inte känt.

En av Hollywoods mest framgångsrika regissörer i modern tid, Christopher Nolan, är inte känd för att jäkta sina projekt. Hans senaste film, Dunkirk, släpptes 2017 och nu är det klart att han nästa film kommer först 2020.

Det är produktionsbolaget Warner Bros, som har satt det planerade premiärdatumet till den 17 juli 2020. Filmen kommer släppas i vanligt format men också i IMAX, vilket Nolan är känd för.

Än så länge vet vi i princip ingenting om filmen. Den har varken ett officiellt arbetsnamn eller en släppt synopsis. Vad vi däremot vet är att den släpps den 17 juli, vilket är samma datum som hans förra film Dunkirk släpptes 2017. Det är också hans femte film att ha premiär under just juli månad.

Innan har det florerat en del rykten om att Nolan skulle regissera nästa Bondfilm, men så blir inte fallet. Läs mer här.

Har du någon favoritfilm av Christopher Nolan?

About Kristian Andersson 1267 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.