Inspelningen av Fantastiska vidunder 3 skjuts upp

Riskerar att missa en 2020 biopremiär.

Jude Law i "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott".
Jude Law i ”Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott”. Foto: Warner Bros.

”Fantastiska vidunder 2” släpptes två år efter första filmen. Inspelningen av den tredje installationen skjuts nu upp vilket kan försena premiären för det fortsatta trollkarlsäventyret.

Fantastiska vidunder: Grindelswalds brott har enligt Box Office Mojo hittills dragit in nära 650 miljoner dollar i biointäkter, vilket ändå är över 150 miljoner mindre än första. Filmerna släpptes med två års mellanrum och planen var att fortsättningarna också skulle komma lika tätt.

Nu rapporterar Deadline att inspelningen av Fantastiska vidunder 3 skjuts upp. Tanken var att börja filma nu till sommaren, men det kommer inte att hinnas med. Produktionsstarten är försenad åtminstone in till hösten. Anledningen ska vara att ett längre förarbete krävs innan inspelningen kan påbörjas.

Om detta gör att ursprungsmålet att släppa filmen under 2020 inte hinns med är dock ännu oklart. I den tredje filmen ska Newt Scamanders äventyr och kampen mot den onda trollkarlen Gellert Grindelwald fortsätta.

Vad tycker du om ”Fantastiska vidunder”-filmerna?

About David Lindahl 451 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.