Superfloppen Green Lantern kan komma tillbaka

Är en ny ”Green Lantern” under utveckling?

Ryan Reynolds som Green Lantern
Foto: DC-Comics – Green Lantern – Ryan Reynolds

För nästan åtta år sedan hade ”Green Lantern” premiär där Ryan Reynolds spelade huvudrollen som den gröna hjälten. Filmen mottogs dåligt av kritikerkåren. Nu ryktas det att hjälten eventuellt ska återkomma.

Green Lantern är ökänd hos kritiker och fans som en av de värsta superhjältefilmer som någonsin har gjorts. Filmen har ett betyg på 5,5 på IMDb vilket jämfört med många andra superhjältefilmer får anses som lågt.

Men nu rapporterar Deadline att DC Comics inte har gett upp hoppet om superhjälten. Intresse finns för att skriva nytt material och produktionsbolaget menar att det fortfarande finns mycket kvar att utforska med karaktären. Producenten och manusförfattaren Geoff John som bland annat skrivit Aquaman rapporteras jobba på ett nytt manus. Produktionsbolaget själva har dock inte officiellt gått ut med dessa uppgifter.

Läs mer om andra superhjälte filmer som total floppade!

Men om ryktena stämmer är det inte omöjligt att en ny Green Lantern-film kommer någon gång under 2020.

Är du sugen på en uppföljare av Green Lantern?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.