Brad Bird gör musikal

Jobbar på animationsfylld musikal.

En bild på regissören Brad Bird
Foto: Pixar – Brad Bird

Under BAFTA Tea Party avslöjade Brad Bird att han jobbar med en ny storfilm som kommer att innehålla en hel del animationer. Närmare bestämt kommer cirka 20 minuter av filmen bestå av ren animering.

Den framgångsrike regissören Brad Bird ligger bakom filmer som Superhjältarna, Järnjätten, Mission: Impossible – Ghost Protocol och Ratatouille. Men långt ifrån alla Birds projekt har blivit lyckade och uppskattade. Hans senaste icke-animerade film Tomorrowland: A World Beyond fick hård kritik trots att den omtyckta skådespelaren George Clooney hade en roll.

Under BAFTA Tea Party avslöjade Brad Bird att han just nu jobbar på ett nytt stort projekt, en spelfilm med väldigt mycket animation. Han berättar att cirka 20 minuter av filmen kommer att bli animerat.

Brad Bird säger följande:

”I don’t know anything about musicals so I figured I should do this, because I’m deathly afraid of it and that sounds like a cool thing. It’s a project I’ve been wanting to make for a long time, it’s got about 20 minutes of animation in it.”

Musiken i Brad Birds filmer brukar skrivas av kompositören Michael Giacchino, och det blir inget undantag den här gången heller. Vi bör också veta att filmen baseras på en novell av James Dalessandro vid namn 1906.

Passa också på att läs om Pixars 10 värsta missar!

En bild på Brad Bird tillsammans med Remy
Foto: Pixar – Brad Bird

Brad Bird berättar om hans kommande projekt här nedan:

Ser du fram emot en musikal av Brad Bird?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.