Du har väl koll på Göteborgs Lilla Filmfestival?

Spännande filmer och roliga aktiviteter på festival för barn och unga.

Pojke står på ett blomfält.
Ur Pichkus dröm.

Mellan den 17 och 20 januari arrangeras Göteborgs Lilla Filmfestival, som fokuserar på filmer för barn och unga.

Alla vi filmälskare vet att året alltid inleds med den bästa tiden för film. Det är fortfarande mörkt och ruggigt där ute och alla kvalitetsfilmer går upp på biograferna, i lagom tid inför den tidiga vårens galasäsong.

Innan Skandinaviens största filmfestival, Göteborg Film Festival, går av stapeln är det dags för den lilla varianten som riktar sig till barn och unga. Göteborgs Lilla Filmfestival hålls mellan den 17-20 januari på: Biograf Draken, Blå Stället i Angered och Frölunda Kulturhus. Utöver biobesök blir det massor av filmaktiviteter och prova-på-workshops i Drakens foajé.

Varje år anordnas Göteborgs Lilla Filmfestival för alla barn och unga. Här kommer du att kunna se allt från Bollywoodfilm och japansk anime till Barbro Lindgren-paket och brasiliansk apokalyps. Festivalprogrammet är utöver massor av film fullproppat med inspirerande, kreativa och roliga aktiviteter. Under helgen går det exempelvis att testa på att skådespela, skriva manus, göra filmmusik och animera. Underhållning för alla, vare sig du är 3 år, 15 år eller något där emellan.

Passa på att spana in årets program för Göteborgs Lilla Filmfestival.

About Eric Diedrichs 827 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.