Daredevil nedlagt – ”Bara Netflix beslut”

Vi har sett det sista av Netflix populära serie ”Daredevil” – Och beslutet verkar enbart ha tagits av Netflix.

daredevil nedlagt

Vi vet sedan tidigare att vi inte att kommer få se en fjärde säsong av Netflix hyllade superhjälteserie ”Daredevil”. En av seriens skådespelerskor, Amy Rutberg, påstår att beslutet enbart var Netflix, och att högt uppsatta chefer på Marvel chockerades. 

Fans blev chockerade av nyheten att succéserien Daredevil lagts ned. Det fanns tidigare planer för en fjärde säsong, som var planerad att börja spelas in i februari 2019. Detta måste varit ett svettigt beslut för Netflix, och såklart ett ekonomiskt då serien knappast tappat kvalitet. Det sista avsnittet har hela 9.6/10 på IMDb.

Den amerikanska sajten Inverse har intervjuat en av seriens skådespelerskor, Amy Rutberg, som pratar ut om nedläggningen.

Högt uppsatta personer jag känner på Marvel var chockerade när de fick höra att vi lägger av. Jag tror att det enbart var Netflix beslut. De måste ha dividerat länge eftersom vi skulle ha börjat spela in säsong 4 i februari.

Tidigare har amerikanska medier även rapporterat att seriens huvudrollsinnehavare, Charlie Cox, tog beslutet riktigt hårt och beskrev nyheten som ”smärtsam”.

Beslutet av Netflix kan tyckas vara märkligt då många varit missnöjda med deras andra superhjälteserier så som Iron Fist och The Defenders.

Önskar du att vi kunde få se ”Daredevil” säsong 4? För fler nyheter om serier, läs här.

About Axel Diedrichs 665 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.