Teaser till Game of Thrones säsong 8 släppt

Den nya teasern är mystisk och stämningsfull.

På bilden ser du hela Game of Thrones gänget

Vintern är här både i Sverige och i finalen av HBO:s stora flaggskepp ”Game of Thrones”. Nu har det släppts en ny och stämningsfull teaser-trailer till Game of Thrones säsong 8 ,som kommer i april 2019.

Striden om makten har varit lång och intensivt. Olika familjer har konspirerat och krigat om att komma så nära järntronen som möjligt och nästa år får vi äntligen veta utfallet.

HBO:s hyllade fantasyserie Game of Thrones har tagit världen med storm och i april 2019 är det dags för den åttonde och sista säsongen. Den som vill förbereda sig inför dess kan se alla avsnitt på HBO Nordic, vilket förmodligen kan vara att rekommendera sett till att serien har rullat sedan 2011.

Tidigare idag släpptes det en alldeles ny teaser-trailer till Game of Thrones säsong 8. Det ser ödesmättat, mystiskt och stämningsfullt ut. Eller vad säger du? Se den här nedan:

Game of Thrones säsong 8 har premiär i april 2019.

About Eric Diedrichs 707 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.