Brie Larson i ny Netflix film – I’m Thinking of Ending Things

Brie Larson får roll i Charlie Kaufmans nästa film ”I’m Thinking of Ending Things”.

Bild på Brie Larson
Foto: Marvel

Oscarsbelönade Brie Larson är just nu högaktuell med superhjältefilmen ”Captain Marvel”. Nu har hon även fått en ny roll i Charlie Kaufmans nästa film ”I’m Thinking of Ending Things”, som görs av Netflix. 

Enligt Deadline är Brie Larson huvudrollsinnehavare i den den Oscarsbelönade filmskaparen Charlie Kaufmans nästa film I’m Thinking of Ending Things. Den är ett drama om en kvinna som vill göra slut med sin kille – men som under en oväntad omväg på en road trip får chansen att tänka om. Berättelsen är baserad på Iain Reids novell som släpptes 2016.

Charlie Kaufman har tidigare gjort filmer som Being John Malkovich och Adaption. Hans producenter på det här projektet blir han själv, Anthony Bregman och Stefanie Azpiazu. Netflix distribuerar filmen.

Vilken tycker du är Brie Larsons bästa film? Se mer av henne i den kommande superhjältefilmen Captain Marvel!

About Kristian Andersson 1172 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.