Travis Knight kommer inte regissera Guardians of the Galaxy 3

Regissören Travis Knight kommer inte att göra ”Guardians of the Galaxy Vol: 3”.

Hela Guardians gänget
Foto: Marvel

För ett par månader sedan fick vi höra att animatören och regissören bakom ”Kubo” och ”Bumblebee”, Travis Knight, var toppvalet som regissör till The Guardians of the Galaxy 3. Men nu dementerar han uppgifterna och menar att han har andra planer för framtiden. 

Efter att James Gunn fick sparken av Disney och Marvel på grund av olämpliga twitter-inlägg, har Travis Knight uppgetts vara aktuell som regissör till Guardians of the Galaxy 3. Men så är alltså inte fallet. Efter sin kommande live-actiondebut Bumblebee, den första Transfomers-filmen som inte görs av Michael Bay, går han istället tillbaka till stop motionföretaget LAIKA. Där får han jobba med sin förmodligen största passion, animerad film och stop motion.

Han berättar följande för tidningen Bad Taste:

Efter Bumblebee är mitt mål att återvända till animationsstudion Laika. Jag är ett jättestort fan av vad Marvel gjort [med Guardians of the Galaxy], och det är ingen hemlighet att jag sedan barnsben är ett jättefan av serietidningar. Men nej, det [att jag ska regissera nästa film] är bara ett rykte. 

Nu hänger frågan kvar i luften, vem ska regissera Guardians 3? Vem anser du vara ett bra val på posten? 

About Kristian Andersson 1172 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.