Kedernath – 7/12

Regi: Abhishek Kapoor
Skådespelare: Sara Ali Khan, Sushant Singh Rajput m.fl.
Originaltitel: Kedarnath
Originalspråk: Hindi
Premiär: 7 dec 2018

Handling: Kedarnath berättar historien om en rik hinduistisk tjej som tar en pilgrimsfärd till det historiska Kedarnath-templet i Uttarakhand bergen i Indien. Väl där möts hon och blir kär i en ödmjuk muslimsk pojke som blir hennes guide. Längs resans gång växer deras känslor och förhållande sig starkare. Men det nya paret stöter på många åsikter på grund av deras olika bakgrunder. När det plötsliga skyfallen slår till i Uttarakhand och översvämningar ödelägger regionen är paret tvunget att överleva mot elementen vilket blir en stor prövning av deras kärlek.

About Eric Diedrichs 689 Articles
Ansvarig utgivare, chefredaktör och medgrundare av FIlmtopp.se. Oavsett om du håller med om vad jag skriver eller inte, kommentera gärna. Det finns alltid nya infallsvinklar att diskutera film med.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.