Disney planerar ny Star Wars serie – till Disney+

Disney meddelar att Diego Luna kommer ha huvudrollen i kommande Star Wars serie.

Det är en stor dag för Disney som meddelat att deras nya streamingtjänst Disney+ kommer att lanseras i slutet av 2019, och att de planerar för en Star Wars-serie, med Rogue One-skådisen Diego Luna i huvudrollen. 

I samband med att Disney uppdaterar oss om att deras egna streamingtjänst släpps i slutet av 2019 meddelar de att material från Disney inte längre kommer att kunna streamas på andra plattformar, som Netflix, Viaplay, Cmore och HBO.

När Disney+ lanseras kan det bli premiär för den Star Wars-serie de just nu jobbar hårt på. Diego Luna kommer att återvända till rollen som Cassian Andor i serien, som utspelar sig långt före Rogue One: A Star Wars Story äger rum. Vi följer etableringsfasen av Rebellion som försöker skänka hopp till planeter under hot av imperiet.

Luna berättar följande i en pressrelease från Disney:

Jag har så många minnen från det fantastiska arbetet vi gjorde tillsammans och från relationerna jag byggde under resans gång. Vi har ett stort äventyr framför oss, och detta nya spännande format kommer att ge oss chansen att utforska våra karaktärer ännu mer.

Är du sugen på en ny Star Wars serie och Disney+? Kolla också in Star Wars regissören som nu gör skräckfilm!

About Kristian Andersson 975 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.