Breaking Bad-film är under arbete

Vince Gilligan gör film som utspelas i Breaking Bad-världen.

En bild av Bryan Cranston
Foto: The Verge

Producenten Vince Gilligan har i flera år varit upptagen med att regissera serien ”Better Call Saul”. Först nu har han möjlighet att göra något annat.

Det har det visat sig att Vince Gilligan har kokat ihop en ny film som utspelas i Breaking Bad-universumet. Empire berättar att Gilligan redan skrivit klart ett manus och han kommer också att regissera. Projektet beräknas påbörjas nästa månad.

För att hålla filmen dold under ytan har projektet gått under kodnamnet Greenbrier. Mer än så vet vi inte om filmen förutom att Albuquerque Journal har gått ut med ryktet att filmen handlar om en kidnappad man som lyckas fly. Om detta är en falsk synopsis har vi i nuläget ingen aning om. Vi vet inte heller om det rör sig om en prequel eller en sequel eller något helt annat.

Passa också på att läsa krönikan skriven av August Klittmar som berättar varför Better Call Saul är årtiondets bästa serie,

Är du sugen på en film av Vince Gilligan inspirerad av Breaking Bad och Better Call Saul?

About Kristian Andersson 975 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.