Overlord – Premiär 9/11

Overlord
Foto: Paramount Pictures

Regi:
 Julius Avery
Skådespelare: Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Iain De Caestecker, Pilou Asbæk
Genre: Action/skräck
Speltid: 1 tim 49 min
Premiär: 9 nov 2018
Handling: Dagen före landstigningen i Normandie släpps en grupp amerikanska fallskärmsjägare ned bakom fiendelinjen för att utföra ett uppdrag som är avgörande för invasionens framgång. Men när de närmar sig sitt mål, en naziockuperad by, börjar de ana att det är mer än en vanlig militäroperation på gång i det lilla samhället.

Overlord har svensk premiär 9:e November

About Fredrik Edström 293 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.