Južni Vetar – Premiär 5/11

Poster till Južni Vetar

Titel: Južni Vetar
Regi: Miloš Avramovic
Med: Miloš Bikovic, Miodrag Radonjic,Dragan Bjelogrlic, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijevic m.fl
Genre: Drama/thriller
Premiär: 5:e November

Handling: Petar Maraš är i sena tjugoårsåldern och bor i Belgrad. Även om han livnär sig som kriminell upplever han att saker och ting i hans liv börjar falla på plats. Han har lämnat föräldrarhemmet för att flytta ihop med sin långtida flickvän och har en stabil inkomst som kommer från att stjäla lyxbilar som säljs vidare. Petars chef är en respekterad man i den undre världen och de har kommit att bli nära vänner. Allt förändras när Petars stjäl fel bil som visar sig tillhöra en del av den bulgariska maffian. Petars hänsynslösa beslut sätter honom i en mycket komplicerad situation och utsätter även andra i hans närhet för stor fara.

Južni Vetar har svensk premiär 5:e November!

About Fredrik Edström 296 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.