Sylvester Stallone ändrar i manuset till Rambo 5

Sylvester Stallonen reviderar manuset till kommande Rambo 5

Sylvester Stallone använder ett automatvapen
Foto: GeekTyrant

Actionfans världen över håller span på ”Rambo 5”, som just nu är under produktion. I filmen får vi självfallet se actionstjärnan Sylvester Stallone när han gestaltar den populära karaktären Rambo. Huvudrollsinnehavaren gör fortfarande ändringar i manus.

Enligt Dark Horizons kommer filmen att handla om journalisten Carmen Delgado vars syster blir kidnappad av den Mexikanska knarkkartellen och Rambo kommer givetvis att försöka hjälpa henne med att få tillbaka sin syster helskinnad.

Stallone har under inspelningen av kommande Rambo 5 tagit fram pennan för att justera i manuset. Något som kan stressa fans eftersom det sällan ses som optimalt då oplanerade inspelningar tenderar att krackelera. Men han tycks vara lugn i situationen. Han har använt sina sociala medier och öppet publicerat bilder på när han skriver om filmen. Här kan du läsa mer om den femte installationen av den klassiska actionfilm-serien.

Stallone är även aktuell med Creed 2 som har premiär 23 november 2018. I den filmen kommer han återigen att spela den legendariska karaktären Rocky Balboa. Stallone har nyligen dessutom gått med i ett nytt filmprojekt, Hunter, som baseras på en populär bok med samma namn.

View this post on Instagram

Lost in thought… #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Är du sugen på en ny Rambo eller börjar Stallone bli till åren?

About Kristian Andersson 1284 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.