Halle Berry regisserar MMA filmen Bruised

Halle Berry regisserar ny film.

På bilden ser du Halle Berry
Foto: Racked

Nu har Halle Berry tagit på sig fightingfilmen ”Bruised” i vilken hon kommer att ha huvudrollen, och för första gången ska hon också regissera en film. Projektet inkluderar Basil Iwanyk, producenten bakom ”John Wick”.

Vi har sett Halle Berry framför kameran i filmer som Gothika, Catwoman och James Bond filmen Die Another Day. Men nu ska skådespelaren enligt Variety ta ett nytt kliv i filmvärlden och regissera sin första film.

Manuset är skrivet av Michelle Rosenfarb och handlar om Jackie Berry, en singel mamma som jobbar hårt för att kunna försörja sig och sin sexåriga son. Men nu återupptar hon karriären inom Mixed Martial Arts, i hopp om att dra in mer stålar. Om hon inte förändrar sin ekonomiska status kommer socialen att Anledningen ta hennes son ifrån henne.

Filmen har varit under utveckling innan men varit i limbo eftersom inget velat ta sig an projektet. Men nu blir det alltså ändring på det. Producenten bakom filmen kommer bli Basil Iwanyk som bland annat jobbat på filmen John Wick. Samma gäng som jobbade med fightning-scenerna i den filmen kommer att jobba på Bruised, som påbörjas i mars nästa år.

Vad tror du om en MMA film med Halle Berry i huvudrollen och som regissör? Genom Catwoman är hon med på Filmtopps lista med usla superhjältar, läs mer här.

About Kristian Andersson 1057 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.