Candyman får uppföljare – Jordan Peele producerar?

Uppföljare på ”Candyman” verkar vara på gång.

På bilden ser vi Candyman
Foto: YouTube

Det har nu dykt upp information som berättar att en uppföljare på ”Candyman” är under utveckling. Vi kan också komma att se Jordan Peele som producent bakom denna nya skräckfilm.

Regissören Jordan Peele som gjorde succén Get Out ryktas producera en ny film. Denna film kommer att bli en remake på skräckfilmen Candyman av Clive Barkerv och Bernard Rose, som släpptes 1992. Produktionsbolaget bakom projektet är Monkey Productions Company, detta rapporterar Bloody Disgusting.

Tydligen ska rättigheterna till filmen upphört och detta gjort det möjligt för andra produktionsbolag att göra ny film av den gamle eller basera en ny film på en gammal. Första Candyman skrevs av Clive Barker, där Bernard Rose regisserade.

Filmen handlar om skrönan att om en person står i ett mörkt rum, ställer sig framför en spegel och säger Candyman fem gånger kommer den att få se Candyman och hans krok.

Om Jordan Peele producerar finns det säkerligen en chans att han även regisserar. Just nu har han fullt upp med filmen Us.

Har du sett ”Candyman” från 92? Är du peppad på en uppföljare? Läs också om kommande skräckfilmer under 2018

About Kristian Andersson 1266 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.