RYKTE: Vänner återförenas och manus är under arbete

En ny säsong av ”Vänner” verkar närmare än någonsin att bli verklighet.

På bilden ser du Friends gänget
Foto: Vox

Jennifer Aniston berättar att hon fantiserar om en uppföljare av den populära serien ”Vänner”. Nu uppges det också att upphovsmännen bakom serien jobbar på nytt manus.

Jennifer Aniston spelade Rachel Green i den klassiska komediserien Vänner. Aniston får frekvent frågor om det kommer att bli en uppföljare, något hon gladeligen skulle villa göra. Skådespelaren Matt LeBlanc, som spelade Joey Tribiani, är dock väldigt trött på att få denna fråga och har flera gånger avfärdat ryktena om en eventuell fortsättning.

I en intervju med InStyle fick Aniston frågan om det kommer att bli någon återförening någon gång. Hon berättade att det är flera skådespelare i Vänner-gänget, som vill det och fantiserar om nya avsnitt. Framförallt Jennifer själv, Courteney Cox och Lisa Kudrow. Hon berättar också att många serier är framgångsrika trots att de har haft långt uppehåll mellan säsongerna. Aniston funderar också på om hon, Lisa och Courteney istället kan göra en uppföljare tillsammans.

Kanske blir deras drömmar nu verklighet. Filip Hammar, som känner upphovsmännen bakom serien, avslöjar att de just nu jobbar på en uppföljare. Det var under den pågående valkampanjen Filip berättade detta i samband med att statsminister Stefan Löfven berättade att han älskar Vänner.

Vänner gjordes mellan 1994 – 2004 och det blev 236 avsnitt.

Läs mer om att Jennifer Aniston och Adam Sandler kommer återförenas och göra film med varandra, igen!

Vill du se fler Vänner-avsnitt?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.