Blir Black Manta film?

Warner Bros har planer för antagonisten ”Black Manta”.

Screen Rant: Yahya Abdul-Mateen

Det går rykten om att superskurken Black Manta får en alldeles egen film och att huvudrollen ska spelas av Yahya Abdul-Mateen II.

Patrick Wilson spelar som vi känner till antagonisten Orm i James Wans kommande Aquaman. I den ser vi även Black Manta som också har en nyckelroll i filmen.

Nu går det rykten om att Black Manta kommer få en egen film, Yahya Abdul-Mateen II ska troligtvis ta sig an rollen, logiskt eftersom han är den som medverkar i Aquaman. Black Manta är mycket stark och bär hjälm som kan skjuta laserstrålar.

Det var nämligen regissören Peter Safran som pratade med webbtidningen Cinema Blend och berättade då att Warner Bros är mycket intresserade av att göra en egen film med Black Manta.

Safran berättar följande för Cinema Blend:

Vi har onekligen intentionen att ge Black Manta en väldigt stor roll i DC universumet. Han måste involveras, han är helt fantastisk. Vi är lyckligt lottade att ha Yahya Abdul-Mateen II som spelar honom. Jag vet inte om du sett The Get Down på Netflix, Yahya är enastående, och när han kom in för att göra audition var det inget annat än en rejäl dunk.

Nu arbetar Warner Bros även på DC-filmerna Shazam! och Wonder Woman 1984. 

Är du sugen på en film om Black Manta? Spana in stuntmännen till skådespelarna i superhjältevärlden!

About Kristian Andersson 972 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.