Archie möter ny motståndare i Riverdale säsong 3

Archie Andrews möter nytt ansikte i den kommande säsongen av ungdomsdramat ”Riverdale”.

Penelope Ann Miller. Foto: Jeff Vespa

Archie Andrews är arresterad och har en rättegång framför sig. Personen som kommer att spela hans åklagare är Penelope Ann Miller. Säsong 3 av ”Riverdale” har premiär 10 oktober. 

Det råder allt mer kaos i Riverdale och stadens hunk, Archie Andrews, får se sin värld kastas om när han tar steget in i en juridisk kamp. I den annalkande rättegången kommer vi att stifta bekantskap med Ms. Wright, en åklagare. På sin hemsida beskriver TV-produktionsbolaget CW seriens nya karaktär som kunnig och vältalig. Men även väldigt slug; hon kan lägga ihop pusselbitar från Archies barndom och få honom att framstå som en våldsam psykopat.

Karaktären Ms. Wright måste vara i goda händer då Penelope Ann Miller är en högst meriterad skådespelerska, som nominerades till en Golden Globe för sin instats i klassikern Carlito’s Way med Al Pacino och Sean Penn. Nyheten att hon ansluter sig har mestadels tagits emot med öppna armar, men röster höjs även för Scream-skådisen Neve Campbell, som vissa hade önskat se i rollen.

Se det färska klippet på delar av seriens skådespelarensemble som på Comic Con pratar om säsong 3: 

”Riverdale” säsong 3 har premiär 10 oktober. Ser du fram emot fortsättningen? Så länge kan du spana in vår lista på de bästa serierna de senaste åren!

About Axel Diedrichs 663 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.