The Darkest Minds – 10/8

The Darkest Minds.
The Darkest Minds

Regi:
 Jennifer Yuh Nelson
Skådespelare: Mandy Moore, Amandla Stenberg, Gwendoline Christie, Harris Dickinson, Skylan Brooks, Miya Cech
Originaltitel: The Darkest Minds
Originalspråk: Engelska
Premiär: 10 aug 2018
Handling: Efter att en smitta utrotat närmare 98% av barnen i USA, utvecklar de resterande överlevande 2% av barnen övernaturliga krafter och placeras i bestraffningsläger. När en 16-årig tjej rymmer från sitt läger, ansluter hon sig till en grupp andra tonåringar som är på flykt från regeringen. The Darkest Minds är baserad på den välkända bokserien skriven av Alexandra Bracken.

The Darkest Minds har premiär 10:e Augusti

About Fredrik Edström 297 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.