Leva. Älska. – 17/8

Poster till Leva. Älska
Foto: Nonstop Entertainment

Regi:
 Mette Aakerholm Gardell
Genre: Dokumentär
Originaltitel: Leva. Älska.
Originalspråk: Svenska
Premiär: 17 aug 2018
Handling: 2013 öppnade världens första seniorboende för HBTQ-personer, Regnbågen, på Gärdet i Stockholm. Agneta, Ingbritt och Thomas flyttar in. De har alla haft drömmar och begär i en tid av förtryck och begränsningar. När de börjar sina liv på Regnbågen öppnas nya rum i deras världsbild och inre. För första gången hittar de hem och börjar leva mer. Älska sig själva lite mer.

Leva. Älska har svensk premiär 17:e Augusti

About Fredrik Edström 297 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.