Keira Knightley som spökskrivare i Colette – Se den första trailern

Ny trailer till Keira Knightleys kommande film ”Colette” har släppts.

Det har nyligen släppts en trailer till Keira Knightlys nästa film ”Colette”, som handlar om att hon skriver böcker för hennes mans räkning. Hon är alltså en ”ghostwriter”. 

Regissören Wash Westmoreland som gjort filmen Still Alice är personen som ligger bakom denna nya film med stjärnan Keira Knightley i huvudrollen.

Knightley spelar en ung kvinna vid namn Colette som tar rollen som ”ghostwriter” åt sin man Willy, en författare. Men paret hade ingen aning om att Colettes böcker skulle bli så väldigt omtyckta och framgångsrika, i bland annat Paris. Äktenskapet mellan Willy och Colette börjar ganska snart knaka i fogarna och hon blir till och med förälskad i en annan kvinna.

Skådespelare i filmen är bland annat Dominic West, Denise Gough. Fiona Shaw, Robert Pugh och Eleanor Tomlinson. Knightley är känd för att spela i kostymdrama som Stolthet & Fördom, läs om de tio bästa kostymdrama här. 

Här nedan ser du den första trailern till ”Colette”. 

Ser du fram emot filmen?

About Kristian Andersson 1203 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.