Hotell Transylvanien 3 – premiär 13/7

Film: Hotell Transylvanien 3
Regi: Gennedu Tartakovsky
Manus: Michael McUllers, Gennedu Tartakovsky
Medverkande röstskådespelare: Mel Brooks, Adam Sandler, Selena Gomez, m.fl
Genre: Animerat
Språk: Engelska (med svenskt alternativ)
Premiär: 13/7

Handling: Det är dags för vår favorit-monsterfamilj att åka på lyxkryssning – en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar. Till en början är det frid och fröjd för familjen då de till fullo utnyttjar allt det som skeppet har att erbjuda, från monster-volleyboll till exotiska utflykter och en möjlighet att jobba på månbrännan. Men deras drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet som riskerar att utrota hela monskligheten.

About Fredrik Edström 297 Articles
Med den ena foten stabilt placerad i den bombastiska, högbudet-världen och den andra i mysiga karaktärsdrivna draman blir jag knappt själv klok på min filmsmak. Dock är en sak säker: Jag är djupt förälskad i filmens värld.