Sacha Baron Cohen hintar om Trump-satir

På Twitter släppte Sacha Baron Cohen en teaser om kommande Trump-satir.

New York Post

Den kontroversielle komikern Sacha Baron Cohen är kanske aktuell med en ny satir om President Donald Trump. Det var på den amerikanska nationaldagen som han hintade om detta på Twitter.

Efter att Grimsby misslyckades med att väcka någon större uppmärksamhet, har vi inte hört något av komikern och filmskaparen Sacha Baron Cohen på länge. Men på den amerikanska nationaldagen, den 4 juli, hintade han på Twitter om att han utvecklar en ny film, en satir om Donald Trump.

Som vanligt får vi se hans ”undercover-skådespel”, precis som i Ali G, Borat och Bruno. När Presidenten Trump var med i sitt reality program sa han att Cohen borde gå i skolan för att lära sig vara rolig, vi vet alltså att Trump inte alls gillar Cohen, nu verkar det som att skådespelaren har gjort sin hemläxa.

Är du sugen på en ny komedi med Sacha Baron Cohen?

About Kristian Andersson 1229 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.