Trailer till actiondramat ”Inrang” släppt

Warner Bros. storsatsning på koreansk film, här ser du trailern.

YouTube: In-rang: The Wolf Brigade

Det har nyligen släppts en ny trailer till det koreanska actiondramat ”Inrang”, som regisseras av Jee-woon Kim (”I Saw the Devil”).

Nyligen har en stor trailer släppts av Warner Bros Pictures, den koreanska filmen Inrang, som kommer att bli en live action-adaption av den klassiska filmen Jin-Ro från 1999. Kolla in 10 sydkoreanska filmer en filmälskare måste se!

Filmen är regisserad av Kim Jee-woon (I Saw the Devil) och beskrivs som en spinoff av Red Riding Hood, om ett parallellt universum där Nazisterna vann det andra världskriget och Japan finns kvar som en militär förtryckarstat. En av de tungt beväpnade statspoliserna förälskar sig i en tjej som är en del av en våldsam motståndsrörelse.

Skådespelare i filmen är bland andra Gang Dong-won, Han Hya-joo och Jung Woo-sung. Regissören bakom Ghost in the Shell Rupert Sanders har skrivit manus till filmen.

Här nedan kan du se trailern:

Är du sugen på koreanaska ”Inrang”?

About Kristian Andersson 1229 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.