Emma Dumont spelar superhjälten Razor

Historien om den hämndlystna hjälten Razor ska bli film. Nu är Emma Dumont klar för rollen.

En porträttild på skådespelaren Emma Dumont.
Emma Dumont

Rob Cohens film om vigilanten Razor är under utveckling. Emma Dumont, som vi tidigare har sett i X-Men-serien ”The Gifted” är nu klar för huvudrollen. När filmen siktar på att ha premiär är ännu inte fastställt.

Deadline rapporterar att den mycket framgångsrika TV-skådespelaren Emma Dumont har fått en roll i en ny film regisserad av Rob Cohen, som baseras på seriefiguren ”Razor”.

Författaren Everett Hartsoe ligger bakom serien, där vi följer Nicole ”Razor” Mitchell (Emma Dumont). Hon fick i tidig ålder bevittna sin faders död, rättare sagt hans mord, och handlingen går ut på att Mitchel försöker få tag på sin pappas mördare och hämnas. Redan som liten blev hon placerad på ett mentalsjukhus, det är under denna tid som hon utväcklar alteregot ”Razor”.

Skådespelare i filmen blir Jeff Most, Grant Cramer, Anna Wang, Christopher Milburn och Philip Lee, sistnämnda ska också prducera filmen.

Det är inte alltid säkert på att en superhjältefilm levererar det man förväntat sig, här kan du läsa om tio superhjältefilmer som floppat.

Seriekaraktären Razor
Seriehjälten Razor. Foto: London Night Studios.

Är du sugen på mer superhjälte filmer?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.