Shia LaBeouf i David Ayers The Tax Collector

Den mörka kriminal-thrillern ska spelas in i sommar.

Shia LaBeouf
Shia LaBeouf. Foto: Shutterstock

”The Tax Collector” kan komma att bli en spännande film. Manus och regi står nämligen David Ayer för, vars cv inkluderar titlar som ”Training Day”, ”Harsh Times” och ”End of Watch”. Huvudrollen kommer dessutom att spelas av den mångsidige Shia LaBeouf, avslöjar Deadline.

Ayer har på senare år varit involverad i några riktiga kalkonprojekt. Både Suicide Squad och Bright fick utstå rejält mycket kritik, och rättmätigt så. Genren där han lyckats bäst är kriminalare, och med The Tax Collector återvänder han ”hem”. Filmen kommer att spelas in i Los Angeles under sommaren. Medverkar gör, utöver LaBeouf, även Bobby Soto.

Storyn för The Tax Collector hålls för tillfället hemlig, vilket ytterligare triggar igång nyfikenheten hos oss som är intresserade. Kan David Ayer nå den höga nivån han en gång haft? Det återstår att se. Vi håller tummarna.

Vad tror du om ”The Tax Collector”?

About Filip Kruse 229 Articles
Kultur- och sportintresserad student, född, uppvuxen och bosatt i GBG, har ambitionen att någon gång skriva ett manus.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.