RYKTE: Cate Shortland regisserar Black Widow

Det ser ut som att Cate Shortland regisserar ”Black Widow” med Scarlett Johansson i huvudrollen.

Screen Rant: Scarlett Johansson

Marvel har varit väldigt tysta med att visa upp sina kommande projekt efter nästa års Avengers 4. Men bara för att det har varit tyst så betyder det inte att där inte gått rykten. Det verkar som att Cate Shortland ska regissera filmen om ”Black Widow”.

Den framgångsrika kvinnliga regissören Cate Shortland är just nu aktuell med att regissera en kommande Marvel- och Disneyfilm, nämligen Black Widow med Scarlett Johansson i huvudrollen. Men vi bör också känna till att Shortland inte är den enda regissör som Marvel kan tänka sig för jobbet.

Shortland har tidigare medverkat som regissör i filmen Somersault från 2004 och i den uppskattade Berlin Syndrome, en thriller som handlar om en kvinna som blir kidnappad och hålls mot sin vilja. Jac Schaeffer som gjort The Hustle kommer skriva manus till filmen.

Är du sugen på att Cate Shortland regisserar Blak Widow där Scarlett Johansson har huvudrollen?

About Kristian Andersson 1292 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.