Bilder från Terminator 6

Bilder från inspelningen till kommande ”Terminator 6” har släppts.

Screen Rant: Sarah Connor och Terminator

Nu har de första bilderna från inspelningen till ”Terminator 6” landat. Filmen kommer att bli en direkt uppföljare på ”Terminator 2: Judgement Day”. I denna nya film kommer vi att få se orignialskådespelarna Linda Hamilton och Arnold Schwarzenegger återvända, och James Cameron som producent.

De allra första bilderna från inspelningen till Terminator 6 har nu dykt upp. Linda Hamilton återvänder som Sarah Connor. Filmen blir en direkt uppföljare på James Camerons Terminator 2: Judgement Day från 1991. Tim Miller, som bland annat gjort Deadpool, regisserar. I ”T6” återvänder även filmseriens huvudperson Arnold Schwarzenegger. 

Vi kan på bilderna nedan se att Mackenzie Davis som en ny huvudkaraktär. Dock kan vi inte än sätta fingret på vilken typ av karaktär hon spelar. James Cameron kommer också ha en roll i filmen, som producent. Han har även varit inblandad i manusprocessen.

Bilderna vi kan se är tagna på en inspelning i Madrid. De har bland annat presenterats på Twitter.

”Terminator 6” väntas ha premiär i Sverige i November 2019. Är du sugen på fortsättningen av det hårdkokta sci-fi-äventyret?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.