Stephen Kings Jurtjyrkogården har påbörjats

Inspelningen av Stephen Kings ”Jurtjyrkogården” har nu kommit igång.

Stephen King
VomicBook: Stephen King

Filmskaparen Dennis Widmyer använde nyligen sin Twitter för att förmedla att produktionen av Stephen Kings ”Jurtjyrkogården” har påbörjats. Filmen är en adaption av Kings novell från 1983 med samma namn.

Nu är produktionen av den nya filmatiseringen av Stephen Kings Jurtjyrkogården igång. Detta fick vi veta när regissören Dennis Widmyer gick ut med detta i sin Twitter-kanal. Det är produktionsbolaget Paramount Pictures som finansierar filmen och Widmyer regisserar tillsammans med Kevin Kolsch.

Jason Clarke ska spela Dr. Louis Creed. Han och familjen har köpte ett hus vid en tungt trafikerad väg i Maine. De lokala barnen har gjort en djurkyrkogård för alla katter och hundar som dör på grund av alla bilar som susar fram på vägen. Men längre in i skogen ligger ännu en kyrkogård, en gammal indiankyrkogård där det som begravs kommer till liv igen.

Jeff Buhler har skrivit manuset. Vi kommer få se skådespelare som John Lithgow och Amy Seimetz.

Djurkyrkogården har premiär den 19 april 2019.

About Kristian Andersson 1292 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.