EXTRA: Nio Star Wars-filmer sägs vara på gång

Enligt Star Wars-skådespelaren Tom Kane utvecklar LucasFilms nio nya filmer.

Logotypen till Star Wars.

På All Star Comic Con meddelade röstskådespelaren Tom Kane att LucasFilms har nio Star Wars-filmer under utveckling. Vidare berättade han att Rian Johnson, Weiss & Benioff och J.J. Abrams ska regissera.

Under de senaste dagarna 15-17 juni har All Star Comic Con varit aktuellt och under denna festival har röstskådespelaren i Tom Kane från Star Wars närvarat. Där tillkännagav Kane att ungefär nio Star Wars filmer är planerade och under utveckling av produktionsbolaget LucasFilms.

Tom Kane röstskådespelare till bland annat Yoda i Star Wars: The Clone Wars och Admiral Ackbar i Star Wars: The Last Jedi och flera andra röster i filmerna genom åren. Kane berättar att berättar att följande regissörer är aktuella: Rian Johnson, Game of Thrones regissörerna Weiss & Benioff och J. J Abrams. Inspelningen av kommande Star Wars: Episode IX påbörjas nästa månad.

Är du sugen på mer Star Wars?

About Kristian Andersson 1229 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.