Nicole Kidman samarbetar med Amazon

Nicole Kidmans produktionsbolag Blossom samarbetar med Amazon

Skådespelerskan Nicole Kidman.
Nicole Kidman

Hollywood Reporter rapporterar att Nicole Kidman, eller rättare sagt hennes produktionsbolag Blossom Productions, har skrivit på en deal med Amazon om att göra film och serier tillsammans.

Blossom kommer därmed utveckla filmer och serier till den stora streamingjätten, som kommer publicera materialet på sin plattform. Blosson Productions har bland annat gjort filmer som Rabbit Hole, Monte Carlo och The Family Fang och varit involverade i HBO:s Big Little Lies.

Amazons VD Jennifer Salke berättar att det är en fantastisk deal de har gjort och i många av de kommande produktionerna kommer Nicolde Kidman både medverka som skådespelare och producent.

Nicolde Kidman har tidigare vunnit två Emmys, fem Golden Globes och en Oscar, hon är alltså en skådespelare med fantastiska meriter. Hennes senaste projekt blir en roll i James Wans Aquaman och den andra säsongen av Big Little Lies.

Ser du fram emot Nicole Kidmans samarbete med Amazon?

About Kristian Andersson 1229 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.