Netflix gör ny storfilm

Det rapporteras att Netflix förhandlat till sig rättigheterna till en novell av Matthew Baker för att göra till en storfilm som fått titeln ”Life Sentence”.

Det planeras att Matthew Bakers korta saga ska bli en långfilm och Netflix vill att Matt Reeves, som bland annat gjort ”Dawn of the Planet of the Apes”.

Matt Reeves går över från att göra film åt Fox till Netflix. Det ryktas om att han fick betydligt bättre betalt av Netflix. I veckan fick vi även reda på att Jared Leto ska göra en film åt Netflix.

Det går också rykten om att Apple, Amazon, Warner Bros. och Universal alla slagits om rättigheterna till projektet. Men slutligen vann alltså Netflix.

Det vi vet om filmen är att det kommer att handla om en tid då brottslingar inte sattes i fängelse. Istället hjärntvättades de så att de inte längre skulle begå fler brott. Men en person försöker göra allt för att minnas hans förra liv, dels all brottslighet men framförallt hans kärlek.

Vad tycker du om Netflix egenproducerade filmer?

About Kristian Andersson 1216 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.