John Cena och Jackie Chan gör action tillsammans

Duon har anslutit sig för att rädda ett kinesiskt oljeraffinaderi i mellanöstern.

John Cena och Jackie Chan står i kostym.
John Cena och Jackie Chan

John Cena och Jackie Chan har en ny fartfylld actionfilm på gång, i vilken de spelar två solder som kallas in för att rädda oljearbetare i Mellanöstern.

Hollywoodreporter berättar att Jackie Chan har hittat den perfekta kompanjonen i John Cena. Duon kommer att spela med varandra i en ny fartfylld actionrulle som regisseras av Need for Speed regissören Scott Waugh. Filmen har fått namnet Project X, en titel som kommer att ändras allt eftersom premiären närmar sig. Det var först tänkt att Sylvester Stallone skulle medverka men har nu ersatts av John Cena. Någon officiell finns inte men vi vet att Stallone är en upptagen man.

Project X ser vi en kinesisk soldat, spelad av Jackie Chan, som kallas in för att rädda oljearbetare i Mellanöstern när de hamnar under attack. Där får han hjälp av en supersoldat spelad av John Cena.

John Cena är en skådespelare som börjat bli ett välkänt namn eftersom han spelat i ett par omtyckta actionfilmer, bland annat Transformers spinoffen Bumblebee och The Jason Directive.

About Kristian Andersson 1216 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.