LEGO filmen 2 – 8/2

Lego-äventyret fortsätter i uppföljaren.

Lego Movie 2.
Lego Movie 2.

”The Lego Movie 2: The Second Part” är den långa titeln till uppföljaren till Lego Movie. 

Titel: LEGO filmen 2
Regi: Mike Mitchell
Med: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett
Genre: Animerat, äventyr
Speltid: 1 tim 46 min
Premiär: 8 februari

Den första Lego Movie-filmen tog världen med storm för fyra år sedan när ”everything was awesome”. Chris Pratt som den vanlige byggarbetaren Emmet Brickowski ifrågasatte sin tillvaro av slentrian och vände upp och ned på en organiserad Legovärld.

I uppföljaren är det ännu mer som står på spel. Legovärlden lever i misär efter att Duplo invaderade från rymden. Men nu kommer en ny fiende och för bort Emmets vänner. Han tvingas på ett solouppdrag för att rädda dem ute i rymden.

Förutom Chris Pratt är Elizabeth Banks och Will Arnett tillbaka som karaktärerna Wildstyle och Batman. I andra biroller syns också Jonah Hill ännu en gång som Green Lantern och Channing Tatum som Superman. Nya regissörerna Mike Mitchell och Trisha Gum ersätter de gamla  Phil Lord och Christopher Miller.

Just nu är mycket trailers på gång. Spana även in den nya till Röjar-Ralf 2.

Se trailern här nedan:

”LEGO filmen 2” har biopremiär 8 februari.

About David Lindahl 515 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.