Jared Letos Joker blir fristående film

Warner Bros. utvecklar en spinoff på ”Suicide Squad” med Jokern i fokus.

Jared Leto som Jokern i "Suicide Squad"
Jared Leto i rollen som Jokern. Foto: Warner Bros. Pictures

Suicide Squad” blev kanske inte den succé som Warner Bros. hade hoppats på och recensenterna var för det mesta stenhårda. Men det stoppar inte studion från att bygga ut dess universum. Jared Letos version av Jokern får nu en helt egen film.

Det står sedan tidigare klart att Suicide Squad får en uppföljare, samt att en egen film om Harley Quinn (karaktären spelad av Margot Robbie) ska göras. Trenden med filmuniversum som expanderas verkar alltså hålla i sig och kampen mellan DC Comics och Marvel Studios likaså.

Variety rapporterar att den kommande Jokern-filmen ska bli fristående. I nuläget är handlingen okänd och det letas efter en manusförfattare. Det är också oklart om produktionen kommer att inledas före eller efter inspelningen av Suicide Squad 2. Det som är säkert är att både fansen av karaktären och Jared Leto själv tyckte att Jokern gavs alldeles för lite att göra i Suicide Squad och nu verkar de alltså få det som de vill.

Ser du fram emot filmen om Jared Letos Joker?

About Filip Kruse 229 Articles
Kultur- och sportintresserad student, född, uppvuxen och bosatt i GBG, har ambitionen att någon gång skriva ett manus.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.