Ny trailer till Röjar-Ralf 2

Produktplaceringar och Disneyprinsessor haglar.

Röjar-Ralf 2.
Röjar-Ralf 2. Foto: Disney.

Disneyprinsessor och produktplaceringar haglar i detta nya animerade äventyr. En till trailer har släppts till ”Röjar-Ralf 2” eller som den mer krångligt egentligen heter ”Ralf röjer på internet: Röjar-Ralf 2”. 

Sex år har gått sedan den första filmen om Röjar-Ralf och så även i handlingen till uppföljaren. Nu kopplas arkadhallen med alla dess retrospel upp mot internet och plötsligt öppnas en helt ny värld av möjligheter. Ralf och prinsessan Vanellope beger sig ut på nätet och stöter på en mängd av produktplacering kombinerat med Disneys hela arsenal av prinsessor.

I rollerna återvänder John C. Reilly som Röjar-Ralf och Sarah Silverman som Vanellope. Även birollskaraktärerna Fenix  och Calhoun är tillbaka och spelas återigen av Jack McBrayer och Jane Lynch.

En andra trailer har nu släppts till Disneys animerade äventyr som kommer på bio i USA mot slutet av året och i Sverige den förste februari.

För lite obehagligare trailers har även den nya Halloween-filmen släppt en ny.

Se den nya trailern här nedan:

Vad tycker du om Disneys parad av sina egna prinsessor mitt i trailern?

About David Lindahl 515 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.