Bilder på Röjar-Ralf 2 har släppts

Den 1 februari 2019 får vi se ”Röjar-Ralf 2” och vi har nu fått ta del av nya bild från filmen.

Foto: Disney.

Snart kommer vi att få se ”Röjar-Ralf 2” en film som Disney hoppas bli lika omtyckt som ”Röjar-Ralf” från 2012. ”Röjar-Ralf” bidrog nämligen till att Walt Disney Animation nådde nya höjder. Nu har bilder släppts från den kommande filmen.

Röjar-Ralf från 2012 omsatte hela 471 miljoner dollar, vilket har bidragit till att Rich Moor har fått regissera andra projekt som megasuccén Zootropolis. Rich Moor kommer nu att regissera Ralf röjer på internet: Röjar-Ralf 2 och åter igen lånar John C. Reilly och Sarah Silverman ut sina röster till Vanellope och Ralf.

Den nya filmen kommer handla om att Spelhallen och Sugar Rush ansluts till internet för första gången och Ralf och Vanellope ger sig ut på ett nytt äventyr på The World-Wide-Webb. Nu har också Empire släppt några nya som du kan se här nedan.

 

Vad tyckte du om ”Röjar-Ralph” från 2012?

About Kristian Andersson 1209 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.