Tom Cruise i nytt vågat stunttrick

En ny poster till ”Mission: Impossible – Fallout” har dykt upp.

En ny poster har släppts till ”Mission: Impossible – Fallout”. På bilden kan vi se att Tom Cruise, som är känd för sina vågade stunttrick, hoppa från ett flygplan. Filmen förväntas ha premiär den 3 augusti 2018.

Marknadsföringen av den sjätte Mission:Impossible-filmen ”Fallout” är i full spinn. Nu har Produktionsbolaget Paramount Pictures lanserat en ny poster där vi kan se huvudrollsinnehavaraen Tom Cruise kasta sig ut från ett flygplan. Tydligen ska denna scen har gjorts på riktigt, det vill säga utan varken är CGI eller trickfilmat. Tom Cruise, som  alltid brukar göra sina egna stunttrick själv, ser ut att bjuda på en rejäl show.

Filmen regisseras av Christopher McQuarrie som bland annat har gjort Mission: Impossible – Rouge Nation och skrivit manus till De misstänkta.

Filmen handlar om agent Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans Impossible Missions Force (IMF-team), som kämpar mot klockan efter att ett uppdrag har gått fel.

Här nedan kan du se den senaste postern:

Den nya filmen kommer ha premiär den 3 augusti 2018. Är du peppad på att se den nya actionladdade Mission: Impossible 6?

About Kristian Andersson 1216 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.