Jamie Foxx får rollen som antihjälten Spawn

Ska regisseras av en serieförfattare.

Spawn och Jamie Foxx

Det har tidigare gått rykten men nu är det bekräftat att Jamie Foxx ska spela Spawn i nya superhjältefilmen med samma namn. Den kommer göras av produktionsbolaget Blumhouse Pictures.

Deadline rapporterar att Jamie Foxx ska spela Spawn. Serietidningsförfattaren Todd McFarlane kommer för första gången hålla i tyglarna. Han ska regissera och skriv manus till filmen. Jamie Foxx ska spela Al Simmons (Spawn) som jobbar för CIA men blir sviken och mördad av sina egna arbetskamrater. Hans kropp bränns upp för att dölja alla spår.

Al Simmons hamnar i helvetet och tar formen som en Hellspawn-krigare för att sedan återvända till människolivet. Han är liksom Deadpool en antihjälte. Hans motivering är också för att få träffa sin älskade fru igen. Jamie Foxx är också snart aktuell med den kommande Robin Hood-filmen.

Budgeten för Spawn är ganska blygsam på 10 till 12 miljoner dollar. Deadpool hade dock inte heller en så stor budget och lyckades ändå bli en av de mest hyllade superhjältefilmerna någonsin.

Tycker du att Foxx passar som antihjälte?

About Kristian Andersson 1232 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.