The Sisters Brothers – 15/3

Joaquin Phoenix och John C. Reilly jagar en guldgrävare.

Joaquin Phoenix och John C. Reilly i The Sisters Brothers.
Joaquin Phoenix och John C. Reilly i The Sisters Brothers. Foto: Annapurna Pictures

”The Sisters Brothers” är en western där Joaquin Phoenix och John C. Reilly spelar en laglös duo som jagar en guldgrävare. Nu har en ny trailer släppts till det kommande western-äventyret.

Jacques Audiard är den franska regissör som bland annat ligger bakom den hyllade filmen Rust and Bone som just nu finns tillgänglig på C More. Nu är han aktuell med en ny film med skådespelarna Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Jake Gyllenhaal, Rutger Hauer och Riz Ahmed.

I The Sisters Brothers spelar C. Reilly och Phoenix två laglösa bröder som i Oregon under 1850-talet börjar jaga en guldgrävare som stulit något från deras chef. Gyllenhaal spelar en man som hjälper honom att undvika duon. Guldgrävaren visar sig också vara en kemist som har uppfunnit en metod som kan underlätta jakten på den dyra metallen.

Filmen är baserad på Patrick deWitt bok med samma namn och manuset har skrivits av Jacques Audiard själv. Något officiellt premiärdatum för The Sisters Brothers är ännu inte bestämt.

Se trailern till westernfilmen här nedan:

Vad tror du om en western med John C. Reilly, Joaquin Phoenix och Jake Gyllenhaal?

About David Lindahl 515 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.