Johnny Depp i trailer till film om 2Pac och Notorious B.I.G

Ska spela en polis som utreder rapparnas mord.

Johnny Depp och Forest Whitaker i City of Lies.
Johnny Depp och Forest Whitaker i City of Lies. Foto: Global Road Entertainment.

Johnny Depp och Forest Whitaker går ihop i filmen City of Lies för att utreda morden på rapparna Tupac Shakur och Notorious B.I.G. En ny trailer har släppts till filmen.

Tupac Shakur var en västkustrappare i USA och Notorious B.I.G var från östkusten. Tillsammans var de stora ikoner under 90-talets hip-hop scen med fokus på subgenren gangstarap. De båda medverkade också i en stor rivalitet mellan öst och väst som piskade upp konflikter mellan landets två delar. Tragiskt mördades båda två med bara ett halvår emellan.

I filmen City of Lies ska Johnny Depp spela en polis som utreder morden och Forest Whitaker är en journalist som också är intresserad av sanningen. Samtidigt som de arbetar på fallet upptäcker de också den enorma korruption som finns inom Los Angeles polisstyrka.

City of Lies har regisserats av Brad Furman som tidigare ligger bakom produktioner som The Infiltrator och The Lincoln Lawyer. Manuset är baserat på en bok med titeln LAbyrinth.

En trailer har också nyligen släppts till Andy Serkis version av Djungelboken; Mowgli.

Nu har en ny trailer släppts till filmen som går att se här nedan:

Kan detta bli räddningen på Johnny Depps karriär?

About David Lindahl 499 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.