Ny trailer ute till Andy Serkis Mowgli

Djungelboken återvänder snart igen till den vita duken.

Mowgli.
Mowgli.

Historien om Mowgli är snart återigen aktuell när Andy Serkis version av Djungelboken går upp på vita duken. Nu har en ny trailer släppts till det kommande äventyret ”Mowgli”.

Rudyard Kiplings bok Djungelboken fortsätter att vara en eftertraktad diamant inom filmvärlden. För två år sedan släppte Disney sin nya version av historien om Mowgli, Bagheera och björnen Baloo. Nu är det Andy Serkis tur att väcka liv i historien.

En ny trailer har nu släppts till Mowgli som Andy Serkis själv har beskrivit som en mörkare och blodigare berättelse på den klassiska sagan. Den ska också ha ett tydligare fokus på människan mot naturen. Mowgli är född människa men uppfostrad av naturen.

Rollistan är imponerande med röstinsatser från skådespelare som Benedict CumberbatchCate BlanchettAndy Serkis, Christian Bale, Peter Mullan och Naomie Harris. Mowgli ska spelas av den unge pojken Rohan Chand.

Se den nya trailern här nedan:

Tror du att den nya Mowgli kan bräcka Disneys senaste Djungelboken?

About David Lindahl 499 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

1 Trackbacks & Pingbacks

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.