Rolig trailer till Winona Ryders och Keanu Reeves nya film

En trailer har släppts till det komiska äventyret ”Destination Wedding”.

Keanu Reeves och Winona Ryder i Destination Wedding.
Keanu Reeves och Winona Ryder i Destination Wedding. Foto: Regatta

Winona Ryder och Keanu Reeves paras återigen ihop i den kommande romantiska komedin ”Destination Wedding”. En trailer har släppts som ni kan se här nedan.

I tre filmer har Keanu Reeves och Winona Ryder spelat mot varandra. Första gången var 1992 i Bram Stokers Dracula, sen 2006 i thrillern A Scanner Darkly och sist 2009 i Pippa Lees hemliga liv. Nu är det dags igen i den romantiska komedin Destination Wedding.

Frank och Lindsay är två främlingar som blir inbjudna till en gemensam väns bröllop i Italien. Men ingen av dem är lyckliga och väl på plats för deras bitterhet och ogillande för andra människor dem närmare varandra.

Destination Wedding är en indiefilm skriven och regisserad av Victor Levin som tidigare författat manus till filmer som My Sassy Girl, Then She Found Me, Win a Date with Tad Hamilton! och serier som Mad Men och Galen i digDetta blir Levins långfilmsdebut som regissör.

Nyligen släpptes också en trailer till Tom Cruise nya Mission: Impossible – Fallout som du kan se här.

Se trailern till Destination Wedding här nedan:

Vad tror du om Keanu Reeves och Winona Ryder i den romantiska komedin Destination Wedding?

About David Lindahl 487 Articles
27-årig journaliststudent med ett enormt intresse för filmens värld. Har speciell förkärlek för westerns, tunga draman och skådespelaren James Stewart.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.